Gör mer av vad du tycker om att göra

Jag pratar ofta om att göra mer av det vi tycker om att göra. Ta tid för oss själva och njuta av livet. Alla har vi säkert något intresse eller någon hobby som vi brinner lite mer för. Det kan vara att resa, utföra handarbete av olika slag, spela musik, måla, skriva, cykla osv… Saknar du din hobby, ta upp den igen. Du lever bara en gång och passa då på att ha roligt i det liv som du har. Ingen annan än vi själva kan se till att det blir av. Finns det något som hindrar dig? Ta en funderare på vad det är som hindrar och se om det går att lösa.

Under min livstid så har jag utvecklat många intressen. Ett av mina största är att köra bil. Jag har de senaste åren tagit bilkörningen till en lite högre nivå och börjat köra trackdays runt på Sveriges olika racingbanor. Det finns olika motorklubbar att köra med och jag är medlem i två 🙂 . Idag var det säsongspremiär på flera olika ställen och jag var med några vänner på Ljungbyhed Park i Skåne. Det var många, många ekipage, både gatbilar och racingbilar. Själv åkte jag dit i min lilla Mazda MX-5. Den går verkligen inte fort men är en utmärkt bil att lära sig köra bra i. Den är som en gokart, låg och stabil. Så här jag tänkte dela med mig av det som gör mig glad, några varv runt racingbanan på Ljungbyhed.

 

Malin Westlund

 

Posted in Utmaning and tagged .

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *