Jag fick en hint

Jag brukar på mina föreläsningar prata om mina äventyr i Himalaya och även om vikten av att följa hjärtat, den inre rösten och de hinter en får i olika former. Vill du något väldigt gärna så kommer det till dig, i någon form. Det kan vara en rad i en låttext (händer mig jämt), en person dyker upp med information, en person dyker upp i ditt liv och kan hjälpa dig att komma vidare, du ramlar över information, informationen kommer till dig under meditation/skogspromenad/dusch… Det är sen upp till oss själva att välja att följa och ta de chanser vi ges eller välja att stanna kvar och ignorera. Men kom ihåg att känns det rätt så är det det.

Och nu fick jag en hint… Den är så klar och tydlig att jag inte kan ignorera den. 🙂

I söndags höll jag föreläsning på hemmaplan i Sigtuna och i slutet fick jag frågan om vart mitt nästa äventyr ska gå. Jag är fortfarande lite osäker då min äventyrsbuddy kommer åka till Patagonien i november/december i år och jag har självklart fått frågan om jag ska med. Men Nepal lockar och ligger ofta i mina tankar. Jag vill göra Everest Base Camp igen, men denna gång ta med mig en grupp från Sverige som vill utsätta sig för denna kämpiga strapats.

Hinten då…

I går (måndag 27/3, dagen efter föreläsning) fick jag ett PM på Facebook av en guide från Nepal (!). Han sa egentligen bara hej och undrade hur läget var. Idag fortsatte vi konversationen och han berättade om att han nu frilansar och undrade om jag var intresserad av att åka till Nepal igen. Då sa jag att det var jag visst och jag räknar med att komma dit med en grupp människor inom ett år 🙂 Så, så blev det med det! Det är en tanke som grott ett tag och nu är det bara att ta tag i den och göra den till verklighet.

Så om du är intresserad av att trekka i vackra Nepal, kan du kommentera på inlägget, skicka PM eller mail 🙂 Vet dock inte riktig när det blir av. Vill först höra om det finns några som vill med.

Malin Westlund

Posted in Äventyr, Resa.

2 Comments

  1. Fasen vad jag är sugen på den där Patagonienresan också. Men det funkar inte för mig i år. Om du åker dit måste du posta ungefär en miljon foton!! 🙂

  2. Jag har precis tackat nej till att följa med till Patagonien. Satsar på mindre resor inom Europa i år och sen en längre till Nepal nästa år 🙂 För visst följer du med, Jeanette!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *