Jag tror på att jag kan, därför kan jag!

Malin WestlundSe dig själv där du vill vara, tro på att du kommer dit, tro på dig själv och tro på att du kan.

Mitt självförtroende har det aldrig varit några problem med. Jag har alltid trott på mig själv. Ibland har jag inte kunnat, men då jag har i alla fall försökt. Mitt självförtroende har tagit mig långt i livet. Ingen väg har varit rak och platt, men det är av hindren jag har lärt mig, blivit starkare och kommit ut lite klokare.
Min självkänsla har däremot varit väldigt låg fram till för några år sedan då jag tog tag i att arbeta upp den och jag lärde mig att älska mig själv, precis så som jag är. Ingen är perfekt men vi kan lära oss att älska alla våra sidor. 🙂

Tro på dig själv, du är bra och du kan!
Min livsfilosofi ❤

Posted in Coachning, Personligt ledarskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *