Om mig

Malin Westlund

Jag är en äventyrande IT-konsult, som älskar livet och gör det bästa med att fånga mina drömmar och göra roliga saker i livet. Personlig utveckling är ett stort intresse för mig och de senaste åren har jag utbildat mig till coach. Jag startat denna webbsida för att dela med mig av mina tankar om livsfilosofi. 

Livet är för de flesta människor en bergochdalbana med sina toppar och dalar, så även för mig, och någon gång i början av 2000-talet bestämde mig för att söka upp olika medel till självhjälp för att någon dag få leva i harmoni. Läste många böcker, bland annat Mia Törnbloms bok om självkänsla, och jag gjorde övningarna i böckerna, jag började även meditera och yoga. Här någonstans startade min resa med min egna personliga utveckling och många kurser, böcker, meditation, reflektion och kontemplation har det blivit sedan dess. Jag har haft mycket kul på vägen men det har också varit många jobbiga stunder med självgranskning. Nu är jag utbildad coach i personligt ledarskap och tänker använda mig av denna webbsida till att filosofera om vardagen, självkänsla, tacksamhet, eget ansvar och säkerligen mycket mer.

Jag är en glad prick som älskar livet och är alltid nyfiken på vad livet kan ge mig. Att fånga dagen (jag vet… klyschor) och leva i nuet är toppen men jag har också många mål att nå och min bucketlist är lång, den revideras regelbundet, typ någon gång i halvåret.

Min egna livsfilosofi är att leva livet väl och ha kul, att ta hand om mig själv och må bra. Att ha kul kan vara stort som litet och att må bra kan vara allt från att göra en god gärning eller göra någon en tjänst till att själv njuta av en härlig promenad. Ge och ta, ha en god balans.
Tacksamhet, acceptans, förlåtelse och att följa min inre röst är några av mina ledord. Lyssna till vad hjärtat har att säga dig men ha för guds skull med dig hjärnan på vägen 🙂

Låt mig inspirera dig att uppfylla dina drömma och nå dina mål, och tänk på att det ofta är resan som är målet och att ha kul på vägen dit.